Lumeno – en digital följeslagare

Ingen ska behöva kämpa ensam. Det är självklart, tycker vi.  Med Lumeno hjälper du dig själv under mörka stunder genom att hämta kraft från dina ljusa stunder. När du mår bättre skapar du motståndskraft att använda när du mår sämre. Lumeno är en app för att hämta kraft i livet.

 

Appen ger helt enkelt varje unik användare kraft att:

  • förstå sig själv bättre.
  • hitta verktyg för att ta sig ur mörkret.
  • söka kontakt i risksituationer.
  • upptäcka hur ljuset alltid återvänder.
Ladda ner Lumeno via Lumeno.se

Så fungerar appen

Här kan du se en överblick av appens funktioner

Samarbeta med oss

Du kan också vara med och rädda liv! Både företag och privatpersoner kan bli Lumenopartner.

Som företag kan du sponsra vidareutveckling och drift av appen Lumeno med valfritt belopp. Om du arrangerar en konferens eller ett event och vill ge bort en gåva så kan du köpa ett gåvobevis. Vill du helt enkelt köpa ett färdigt sponsorpaket så ser du våra olika nivåer nedan. 

Sponsorpaket

Genom våra olika sponsorpaket får ditt företag möjlighet att rädda liv. Ni får även en banner att använda i e-postsignaturen eller på er hemsida och dessutom synas med er logga här på vår hemsida. Du och företaget får även en go känsla i magen på köpet förstås.
Dessa färdiga paket finns att välja på: 

🥇 Guld- 10 000 kr
🥈 Silver- 5000 kr
🥉 Brons- 1000 kr

För samarbeten och skräddarsydda sponsorpaket kring Lumeno kontakta Marie

Ge bort en gåva som räddar liv

Vill du ge bort en extra fin present? Kanske en julklapp till någon som redan har allt?

Företag

Som företag kan du köpa ett gåvobevis mot faktura.

Kontakta oss på marie@niljung.se

Privatperson

Som privatperson kan du bidra genom att swisha valfritt belopp till Livskämpars swishnummer och laddar sedan ner ditt gåvobevis nedan. 

Swisha till 123 524 59 64 eller scanna QR-koden med appen:

QR-kod swish livskämpar

  

Ladda ner gåvobevis

Du är viktig för oss!

För att en app ska vara relevant krävs konstant utveckling och vi lyssnar på dig som använder Lumeno. Du kanske saknar något, eller önskar mer av något annat som redan finns? Ge oss feedback direkt i appen!

 

Teamet bakom Lumeno

Lumeno bygger på boken ”Handbok för livskämpar”, som är skriven av Filippa Gagnér Jenneteg, Susanne Tell och Jan Beskow. När Marie Niljung läste boken kände hon direkt att den måste bli digital på något sätt eftersom väldigt många människor aldrig läser böcker. Efter att ha frågat författarna om hon fick undersöka möjligheterna tog hon kontakt med den digitala innovationsbyrån Sticky Beat, som hon samarbetat med tidigare. Sedan startade de utvecklingsprojektet i maj 2019.

Marie Niljung är en av grundarna till Livskämpar. Hennes livsmission är att förändra attityder kring psykisk ohälsa och att rädda liv. Hade hon vetat det hon vet idag, så hade inte hennes föräldrar dött av psykologiska olycksfall. Därför vill hon sprida kunskap och mod för att få fler att våga fråga, våga lyssna och våga agera. Tack vare Maries tanke om att ”Handbok för livskämpar” borde gå att göra digital så finns nu denna fantastiska digitala följeslagare som vi vet kommer bidra till att rädda liv.
Sticky Beat är en värmländsk digital innovationsbyrå som använder sin kreativitet till att skapa fantastiska lösningar som får människor att bli gladare, mer engagerade och må bättre. Vad sägs om en app som gör tandborstningen till en fest eller en historielektion där eleverna får starta en egen detektivbyrå? De var givna som samarbetspartner till Lumeno och är teamet som genom stort engagemang kreerat, testat och utvecklat appen.

Här kan du få hjälp

Se hjälpresurser här
0%
KÄMP21

Vill du köpa boken som Lumeno bygger på?

Ange koden KÄMP21 för att få 25% rabatt när du beställer genom Libris.

Läs mer i boken Handbok för Livskämpar

Innovation genom medmänsklighet.

Vi använder oss en Design Thinking-process i projektet för att både komma användarna nära och för att pragmatiskt börja skapa prototyper tidigt i processen. Det mänskliga är vår absoluta ledstjärna för att kunna skapa en lösning som ger resultat.

Mer om processen